B I L J E Š K E    u    MANGROVIA-MONDO

U rodovnice od MANGROVIA-MONDO odnose se na nekim granama obitelji Calzavara koji dijele isto podrijetlo u regiji Veneto na granici između pokrajina Teviso, Padove i Venecije. U stvari, u ovom trenutku, oni nisu našli druge klase koji nisu bili porijeklom iz tog podruđja.

Pozivanje na zemlji, a ne još jedan se ne odnosi na podrijetlo pretka dalje, ali u ovom trenutku između "700 i 800", u kojem su podaci prikupljeni su veđi.

Ali Calzavara stabla su zatim dodao i onih nekih rođaka.

Svi prikazani podaci nisu dokumentirani, ako ne s obzirom na grani Istrana za koje ste iz prethodnih izdanja ovog stabla.

Kartice koje su obojane žutom bojom predstavljaju izvorne Calzavare, članove obitelji koji nose to prezime. U nekim slučajevima moći ćete se spojiti na relevantne stranice na Wikipediji.

Kronološki popis sadrži samo obitelj Calzavara. Abecedni popis imena prikazuje sva navedena imena na karticama, ali ne i sva ona navedena u dijagramima.

"Sposato" (u braku) treba razumijevati široko.

Pravopisno pisanje imena razlikuje se prema granicama, ovisno kakav je prikazni sustav usvojen. Izabrana imena mjesta sadrže i talijansku inačicu, a prema potrebi, neka su imena transliterirana.

Klikom na određene riječi ili imena gradova otvorit će se stranica na Wikipediji.

U nekim zemljama je ponovno u upotrebi korištenje imena oba roditelja, a zbog jednostavnosti ovdje se navodi samo očevo prezime, ukoliko drugačije nije potrebno.

Prije godine 1900 su izostavljene djece umrle dojenđadi.